Saabunud on uus aasta ja meie loomemajandatel on käed-jalad tööd täis. Mõelda vaid, et pole veel aastatki möödunud kui meie koostegemise unistus kuju hakkas võtma. Seda kui palju on vahepeal tehtud on suisa võimatu sõnadesse panna ja kui palju tänuväärseid inimesi meie ümber on, on veel võimatum!

Meie maja saal on argiõhtutel täitunud tublide kogukondlastega, kelle jaoks liikumine ja tervis on parema elu võti. Alanud on suisa nelja liigi rühmatunnid: jooga, shindo, pilates ja rühmatreening hantlitega. Meie saalis ruumi jagub küllaga, ütleme neile, kes alles mõtteid ses suunas liigutavad!

Saime veeta ilusad jõulupühad oma majakeses, missest, et mõni uks või liist veel puudu. Majakese hea soe energia toetas kohe algusest peale! Jõulukuul tähistasime iga adventi mõne erilise tegevusega, et tulla kokku, juua kodust glögi ja olla hetkes oma kallimatega.

Meile väga meeldib käia laatadel. See annab meile omamoodi indu – ise ka näeme kui toredate asjadega me tegeleme 🙂

Tänaseks oleme need liistud niipalju ette saanud, et on aeg liikuda ka saalist väljapoole. Loomeruumi on kokku tulnud juba suured ja väikesed, oleme teinud saviteraapiat, vildiimesid, käevõrusid, mandalaid, kudunud ja olnud niisama loomeenergias, mis on ju kogu olemise ilu ja alus.

Ka kööki täiendame innukalt, et saada jagada kõigiga seda armastust, mis ikka kõhu kaudu hästi teele läheb. Jõulupühadel saime kokku oma peredega ümber oma imelise köögisaare, sõime suppi ja tegime piparkooke. Aga niisamuti oleme selles köögis saanud teha mõned tänukoogid meie suurtele toetajatele ja sõpradele. Unistused on jätkuvalt üleval, et saaksime teha kord iga nädal hubaseid lõunaid ja toredaid hüpikkohvikuid. Iga Loomemaja naine omab tõelisi imenippe, kuidas suud mõnust matsuma panna, seda võime lubada!

Tuba toa haaval meie unistused ja ideed materjaliseeruvad ja annavad meile üha uusi võimalusi loominguks ja pisut hullu panemiseks. Ka majutumine meie majas on juba täiesti tehtav, sest voodid on kokku kruvitud, kardinad ette õmmeldud ja padjad kohevaks klopitud.

Iga külastaja, kes Loomemajja jõuab, panustab oma heade sõnade või lihtsa naeratusega meie tegemistesse uskumatult palju! Tahame, et kõigil oleks meiega hea ja soe. Ajaleidja Loomemaja on oma teekonna alguses, vahel ligadi-logadi, aga enamasti suure entusiasmi ja kirega. Aitäh kõigile, kes meiega sel teekonnal kaasas on. Igaühel teist oma roll!

Kõikide ürituste ja uudistega saab olla märksa paremini kursis meie Facebooki lehel https://www.facebook.com/ajaleidjaloomemaja!

Kohtumiseni Loomemajas!

Lisa kommentaar

Trending

Blog at WordPress.com.